Wij hebben een enorm breed netwerk aan vele specialisten op het gebied van bouw en renovatie, dus ook op het gebied van stuc & schilderwerk in en rondom huis.

Stukadoor in nieuwbouw of bestaande woning

Wij kunnen je dus eenvoudig ondersteunen in het vernieuwen of stuccen van jouw woning. Betreft het een nieuwbouwwoning? Ook dan is het uiteraard geen probleem. Wil je de wanden gestuct hebben? Of zorgen dat de wanden behang klaar zijn? dit kan allemaal geregeld worden en wij zullen ervoor zorgen dat een erkende stukadoor deze klus uitermate professioneel zal klaren en ervoor zal zorgen dat de wanden perfect gestuct worden opgeleverd.

Schilderwerk

Ook op het gebied van schilderwerk zijn de mogelijkheden binnen ons netwerk eindeloos. Niet elke schilder kan schilderen volgens de kwaliteitseisen die wij stellen. Wij stellen zowel aan onszelf als de professionals uit ons netwerk hoge eisen en nemen met minder dat het beste geen genoegen. Moet er bijvoorbeeld een plafond geschilderd worden? of zijn juist de binnen- en/of buitenkozijnen toe aan een nieuwe laag verf? Na een grondige schuurlaag, zal er een goede laag grondverf aangebracht worden en vervolgens naar keuze zal het te schilderen oppervlakte worden afgewerkt met een verf, beits of lak naar keuze.

Wat voor klussen vallen er onder stuc & schilderwerk?

  • Stuc- of pleisterwerk aanbrengen op plafonds, gevels, wanden of muren
  • creëren van lijstwerk of een betonlook in keuken of badkamer
  • schuren en gronden van oppervlaktes
  • renovatiewerkzaamheden uitvoeren, zoals houtrot aanpakken
  • kozijnen verven
  • muren en plafonds verven
  • onderhoud aan houten oppervlaktes
  • schilderen van ramen of deuren

Procedure stuc & schilderwerk

Bij het gebruikmaken van een stukadoor of schilder via De Dyk Vastgoed zullen wij eerst uitgebreid met de klant bekijken wat de precieze wensen en behoeften zijn en welke klus er geklaard dient te worden. Vervolgens zullen wij een offerte op maat verzorgen en overleg voeren met de klant. Is de offerte goedgekeurd dan zal er gestart worden met het klaren van de desbetreffende klus en zullen wij vervolgens ook in de gaten houden of het eindresultaat voldoet aan onze kwaliteitseisen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we weer een tevreden klant aan ons klantportfolio mogen toevoegen. Want dat is uiteindelijk wat ons werk zo leuk maakt, goede service bieden aan klanten en ervoor zorgen dat ze een tevreden gevoel overhouden aan de samenwerking met De Dyk Vastgoed. Wij zullen daarom ook alles in het werk stellen om aan de (speciale) wensen en behoeften van de klant te voldoen.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.