Dakopbouw of aanbouw realiseren

Als je op het punt komt dat je te weinig ruimte in je woning hebt, maar niet wilt verhuizen, is het een goed idee om te kiezen voor een dakopbouw of een aanbouw. Naast dat je hiermee extra ruimte creëert, geeft het ook extra waarde aan je woning. Bij dit soort projecten komt een hoop kennis en ervaring kijken en wij helpen je graag met eerlijk en professioneel advies.

Is een dakopbouw de beste mogelijkheid?

Wanneer je contact opneemt met ons, komen wij eerst langs om te bespreken wat je wensen zijn en we zien dan meteen wat de mogelijkheden zijn. Wil je een dakopbouw realiseren, gaan wij eerst samen jou kijken of dit ook mogelijk is en of het verstandig is. Mocht een dakopbouw niet mogelijk zijn, kijken we samen wat naar wat er dan wel mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een gedegen advies geven over de beste mogelijkheden voor jouw woning.

Wij kijken verder dan een dakopbouw of aanbouw

We kijken niet alleen wat het beste is voor jouw woning, maar ook kijken we naar de ontwikkelingen op markt in jouw omgeving. We geven advies over of het de investering waard is op langere termijn en houden daarmee rekening met de lokale markt en ontwikkelingen.

De omstandigheden op de markt zijn constant in verandering en dat geeft nieuwe inzichten en kansen. Maar het kan ook risico’s met zich meebrengen. Wij houden deze risico’s zo goed mogelijk in de gaten zodat jij met een gerust hart kunt investeren in een aanbouw of een dakopbouw. Bij ons ben je verzekerd van de meest up to date kennis en de hoogste kwaliteit.

Hoe ziet een dakopbouw of aanbouw project eruit?

Nadat we samen met jou besloten hebben wat de beste optie is en wat jouw wensen zijn, gaan we aan de slag. We zorgen voor de juiste vergunningen en de beste materialen. We zorgen dat de juiste vakmensen betrokken zijn en maken een onderbouwde en realistische planning. Zo weet jij precies wat er wanneer gaat gebeuren. Gedurende het project wordt jij natuurlijk ook betrokken om je op de hoogte te houden van de voortgang en ontwikkelingen van je aanbouw of dakopbouw.

Wij leveren onze projecten pas op nadat jij helemaal tevreden bent met het resultaat. Jouw ervaring en wensen staan bij ons bovenaan.

Interesse in een dakopbouw of een aanbouw?

Neem dan met ons contact op en wij komen langs om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook voor andere vragen staan wij altijd klaar met professioneel advies.

CONTACT OPNEMEN 085 060 0217 of per email: info@dedykvastgoed.nl

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.