Een goede aannemer in de arm nemen

Een goede aannemer vinden kan veel tijd en onderzoek in beslag nemen. Je gaat verbouwen of je huis renoveren. Een aannemer kan in dat geval je project maken of breken. Wij begrijpen maar al te goed wat er op het spel staat bij een dergelijk project.

Wat doet een goede aannemer?

Om te beginnen neemt een goede aannemer jou een heleboel zorg en werk uit handen. Een goede aannemer houdt de lijntjes kort en blijft gedurende het project met jou in gesprek. Je krijgt regelmatig updates over de voortgang van het project en je wordt betrokken bij alle beslissingen. Daarnaast is de aannemer het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen. Hij werkt voor jou en jij als klant moet tevreden zijn. Wij nemen dat erg serieus. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

De taken van een aannemer op een rijtje:

  • Het maken van een planning
  • Het regelen van de benodigde vergunningen
  • Bespreken van het ontwerp met betrokken partijen
  • Inschakelen van de juiste professionals op de juiste tijd
  • Bouwmaterialen regelen en zorgen dat ze op tijd aanwezig zijn

De kennis van een goede aannemer

Een goede aannemer heeft kennis van zaken. Wij zijn expert op het gebied van het regelen van vergunningen en we weten welke professionals we kunnen inschakelen om jouw project tot een groot succes te maken. We maken een realistische planning en weten waar we de beste materialen kunnen krijgen voor een scherpe prijs. Inmiddels hebben we 65 jaar ervaring in het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Je kunt bij ons terecht voor alle renovaties en we nemen alle zorg uit handen.

Wij werken voor jou

Bij ons ben jij onze prioriteit. Het belangrijkste is dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom nemen we de tijd om te bespreken wat het gewenste eindresultaat is en wat daar voor nodig is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat er staat te gebeuren.

Met het eindresultaat voor ogen maken we een realistische planning en deze delen we ook met jou. We regelen de benodigde vergunningen en materialen. Vervolgens schakelen we de juiste professionals in. Gedurende het project zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Mocht er iets niet volgens planning lopen, houden we jou daar van op de hoogte.

Wij leveren kwaliteit en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wil je een goede aannemer inschakelen of heb je vragen?

Neem dan contact met ons op en wij staan voor je klaar.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.