Verbouwen en renoveren

Bij het verbouwen en renoveren van je huis komt er een hoop op je af. Er zijn enorm veel zaken waar je rekening mee moet houden en waar je aan moet denken. Daarnaast heb je ook nog kennis van zaken nodig om alles tot een succesvol einde te brengen.

Wij hebben ruim 35 jaar aan ervaring in verbouwingen en renovaties en ontzorgen jou graag. We zorgen dat alles geregeld is en betrekken jou bij het volledige traject.

Verbouwen of renoveren

Wat is nu precies het verschil tussen verbouwen en renoveren? De woorden worden vaak in één zin genoemd, maar er is wel degelijk een fundamenteel verschil. Heel simpel uitgelegd, vervang je bij een renovatie een oud onderdeel voor een nieuw onderdeel, zodat de woning weer aan de eisen van tegenwoordig voldoet. Je kunt hierbij denken aan de renovatie van een keuken of een badkamer. Bij een verbouwing gaat het vaak om een grotere bouwkundige aanpassing, zoals de aanbouw van een serre of een bijkeuken bijvoorbeeld.

En laten wij hier nu de nummer één expert in zijn. Bij ons staat een optimale klantervaring hoog in het vaandel. Wij onderscheiden ons doordat wij jou als klant bovenaan ons lijstje zetten. We komen onze afspraken na en bieden effectieve oplossingen voor elk bouwkundige uitdaging. Van elk project maken wij een succes.

Volledig ontzorgd verbouwen of renoveren

De reden dat je ons in dienst neemt, is dat jij volledig ontzorgd wordt. We gaan op een effectieve wijze te werk zodat jouw project snel en helemaal naar wens wordt opgeleverd. Wij zijn gespecialiseerd in renovatieprojecten en kunnen jou daarbij uitstekend van professioneel advies voorzien.

Hoe gaan wij te werk?

Om te beginnen maken wij een afspraak om door te nemen wat jouw wensen zijn. Daarbij voorzien we je van een eerlijk en gedegen advies over de mogelijkheden van je verbouwing of renovatie. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met jouw budget. Vervolgens maken we een planning en zorgen dat al het benodigde materiaal tijdig aanwezig is. We regelen de eventuele vergunningen en zorgen dat de juiste experts tijdig betrokken zijn bij het project.

Tijdens de verbouwing of renovatie vergeten we jou niet. We houden je op de hoogte van de voortgang en blijven in contact om na te gaan of alles nog steeds naar wens verloopt. We nemen alles voor je uit handen. Van het strippen van de woning tot het aanleggen of verleggen van leidingen. Onze vakmannen zijn allemaal experts op hun eigen gebied zodat de renovatie of verbouwing perfect uitgevoerd wordt en jij niet voor verrassingen komt te staan.

Op zoek naar een expert voor je verbouwing of renovatie?

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je wensen door te spreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem voor vragen of een afspraak contact op:

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.