Vrijwel elk dak heeft zo nu en dan onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat het dak in optimale conditie blijft en niet gaat leiden tot schade aan het dak, waardoor er lekkages, scheuren of verstoppingen kunnen ontstaan. Door regelmatig te zorgen voor dak inspecties vergroot je de kans om schades tijdig op te merken, zodat je hoge kosten bespaart en hierdoor hoef je zelf ook geen gevaarlijke manoeuvres uit te halen om het dak te inspecteren. Je kunt dit beter uitbesteden aan professionals die deze werkzaamheden dagelijks op professionele wijze uitvoeren. Wij werken namelijk al jarenlang uitsluitend samen met erkende bedrijven om optimale kwaliteit te kunnen leveren. Want wij gaan alleen voor de beste resultaten voor onze klanten.

Soorten dak onderhoud

Wij kunnen zorgen voor dak onderhoud aan diverse soorten daken en woningen, zoals schuine- en platte daken, maar ook het type woning heeft invloed op de mogelijkheden en kosten van dak onderhoud. Het dak onderhoud van een tussenwoning vergt een andere aanpak dan het dak onderhoud van een twee-onder-één kap, hoekwoning of volledig vrijstaande woning. Wij kunnen vrijwel voor elke woning het dak onderhoud verzorgen. Ook het checken van de dakpannen, opnieuw leggen van dakleer/isolatie of het oplossen van verstoppingen, lekkages of scheuren kan geregeld worden via De Dyk vastgoed. Door de jarenlange ervaring met professionele partners en erkende bouwbedrijven nemen wij je het complete dak onderhoud graag uit handen, zodat je met een goed gevoel kunt genieten van een veilig en droog dak boven het hoofd bij forse weersomstandigheden, zoals hevige regenval of hagel. Heb je een garage of schuur? Vergeet dan niet om deze daken ook regelmatig te laten checken en onderhouden door een dakdekker of gespecialiseerd bedrijf. Deze daken worden regelmatig overgeslagen bij onderhoudsbeurten, maar een schuur dak of garage dak is minstens zo belangrijk om hoge kosten bij achterstallig onderhoud en daaruit voortvloeiende schades te voorkomen.

Verdere mogelijkheden dak onderhoud

Hieronder nog meer mogelijkheden voor dak onderhoud via De Dyk Vastgoed:

  • Dak reiniging
  • Reinigen van rieten dak of dakpannen
  • Reinigen van dakgoten en hemelwaterafvoeren
  • Oplossen van scheuren, lekkages en verstoppingen
  • Opnieuw leggen van dakleer of isolatie
  • Dak impregneren
  • Kleine dak reparaties uitvoeren
  • Verzorgen van een compleet nieuw dak

 

Het complete dak onderhoud kan dus eenvoudig uit handen genomen worden, waarbij er eerst uitgebreid wordt besproken wat de wensen en behoeften van de klant zijn, zodat we een complete offerte op maat kunnen maken en de klant de beste service kunnen bieden. Wil je graag meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om het complete dak onderhoud aan je woning te verzorgen, zodat je er voorlopig niet meer naar om hoeft te kijken.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.