Wil je graag een nieuwe keuken, maar geen keuken van een dure keukenspecialist? Of kun je een keuken overnemen? Dan is het ook een mogelijkheid om een keuken te kopen en de installatie/montage zelf te doen. Beter is het echter om daar een externe partij voor in te huren. De Dyk Vastgoed kan je hierbij heel goed van dienst zijn.

Wat doet De Dyk Vastgoed?

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van renovaties en verbouwingen, kun je bij ons terecht voor alle renovaties, waarbij we alle zorg uit handen nemen. Ditzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor het realiseren van een dakopbouw of aanbouw, maar net zo goed voor het aansluiten van een keuken en de gehele montage hiervan.

Wat komt er kijken bij de installatie van een nieuwe keuken?

Je kan natuurlijk zelf je keuken installeren. Voor mensen die handig zijn en veel zelf klussen, is dat een optie. Echter, bij het installeren en verder afmonteren van een keuken komt wel iets meer kijken en je wilt uiteraard ook dat alles goed verloopt en de keuken daarna optimaal werkt. Zodra je contact met ons opneemt, plannen wij een bezoek in om te bespreken wat de wensen en behoeften zijn en worden de mogelijkheden bekeken om de klus uit te voeren. Wij kunnen nadenken over factoren als waterafvoer, maar ook over watertoevoer, gastoevoer, luchtafvoer en elektra voor apparatuur en verlichting. Misschien wil je een cooker, of heeft je keuken inbouwapparatuur of juist niet? Het kan ook zo zijn dat er leidingen lopen op een onhandige plek, waardoor het noodzaak is om de leidingen te verplaatsen.

Problemen voorkomen? Liever uitbesteden!

Uiteraard wil je wel voorkomen dat er om wat voor reden dan ook lekkage ontstaat, waardoor je hele keuken er weer uit gesloopt moet worden. Of wellicht zijn er stopcontacten die in de nieuwe keuken beter op een andere plaats gemonteerd kunnen worden in verband met eventuele (inbouw) apparatuur en heb je hier zelf geen ervaring mee. Besteed je dit uit, dan is het zaak dat dit alles eerst in kaart gebracht wordt, voordat er daadwerkelijk overgegaan wordt tot plaatsing van de nieuwe keuken.

Montage en plaatsing

Is de voorbereidende fase afgerond, dan is het tijd om de nieuwe keuken te gaan monteren. Als laatste stap kan alle apparatuur worden aangesloten. Wij zorgen er voor dat de keuken direct in gebruik genomen kan worden zodra wij klaar zijn met het installeren en monteren. Wel zo prettig als u uw waterkoker direct kunt gebruiken en er daadwerkelijk water uit de kraan komt. Dat uw kookplaat functioneert zoals het moet en u kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij doen er alles aan om samen met de opdrachtgever tot een geweldig resultaat te komen. Wij doen wat we beloven!

 

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.