Badkamer Renovatie aan de Duvenvoordestraat in Haarlem: Modern en Stijlvol

Bij De Dyk Bouw B.V. hebben we recent een prachtige badkamer gerenoveerd in een oud herenhuis aan de Duvenvoordestraat in Haarlem. De klant had dit historische pand aangekocht en vroeg ons om een volledige woningrenovatie te verzorgen, met speciale aandacht voor de badkamer. Een van de unieke aspecten van deze renovatie was de afwerking met betonciré, een moderne en stijlvolle keuze.

Uitgevoerde Werkzaamheden voor de Badkamer Renovatie

De Dyk Bouw B.V. heeft bij deze badkamer renovatie een reeks belangrijke werkzaamheden uitgevoerd om de ruimte een volledig nieuwe uitstraling te geven. Hieronder vindt u een overzicht van de stappen die we hebben genomen om de renovatie tot een succesvol einde te brengen.

Sloopwerkzaamheden

We begonnen met het zorgvuldig slopen van de oude badkamer. Dit omvatte het verwijderen van oud sanitair, tegels en andere elementen die plaats moesten maken voor de nieuwe inrichting. Onze vakmensen werkten nauwkeurig om de omliggende structuren te beschermen en om een veilige werkomgeving te behouden.

Leidingwerk Geheel

Na de sloop zijn we verder gegaan met het aanleggen van nieuw leidingwerk. Dit omvatte zowel de waterleidingen als de afvoerleidingen, die allemaal opnieuw moesten worden geplaatst om te voldoen aan de nieuwe indeling van de badkamer. We hebben gezorgd voor een efficiënte en veilige lay-out.

Elektra Werk op Maat

Naast het leidingwerk hebben we ook het elektra werk aangepakt. We installeerden nieuwe elektrische aansluitingen voor verlichting, stopcontacten en andere elektrische apparaten die in de badkamer nodig zijn. Ons team zorgde ervoor dat de elektrische installaties veilig en volgens de normen werden uitgevoerd.

Betonciré Afwerking

Een van de bijzondere kenmerken van deze badkamer is de afwerking met betonciré. Deze materiaalkeuze biedt een moderne, strakke uitstraling en is bovendien duurzaam en waterdicht. Onze experts hebben de betonciré met precisie aangebracht voor een gladde en stijlvolle afwerking.

Afmonteren van het Sanitair

Nadat het leidingwerk en het elektra werk waren afgerond, hebben we het sanitair gemonteerd. Dit omvatte het plaatsen van een nieuwe douche, wastafel en andere sanitaire voorzieningen. Onze vakmensen zorgden ervoor dat alles correct werd geïnstalleerd en goed functioneerde.

Tegelen en Kitten

Om de renovatie af te ronden, hebben we de badkamer betegeld en gekit. Dit zorgt voor een waterdichte en esthetisch aangename afwerking. Onze aandacht voor detail bij het tegelen en kitten zorgt ervoor dat de badkamer er niet alleen goed uitziet, maar ook lang meegaat.

Deze Badkamer Op Tijd en Binnen Budget

De Dyk Bouw B.V. heeft deze badkamer binnen de afgesproken termijn geheel gebruiksklaar afgeleverd. Onze toewijding aan het voldoen aan deadlines en budgetten is een van de redenen waarom klanten ons vertrouwen met hun renovatieprojecten.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. zetten we ons in om kwalitatief hoogwaardige renovaties te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We zijn trots op onze aandacht voor detail, vakmanschap en klantgerichtheid. Als u een badkamer wilt renoveren of een ander renovatieproject wilt uitvoeren, staan we klaar om u te helpen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw droomproject kunnen realiseren!