Draagmuur Doorbraak in Pieter de Hoogstraat, Heerhugowaard

Bij De Dyk Bouw B.V. voeren we complexe bouwprojecten uit, zoals het verwijderen van draagmuren om meer open ruimtes te creëren. Onlangs hebben we in Pieter de Hoogstraat in Heerhugowaard een draagmuur doorgebroken om de woning een nieuwe indeling te geven. Lees verder om meer te weten te komen over onze aanpak en de stappen die we hebben genomen om dit project succesvol af te ronden.

Sloopwerkzaamheden

De eerste stap bij het verwijderen van een draagmuur is het zorgvuldig uitvoeren van sloopwerkzaamheden. We hebben de muur gecontroleerd gesloopt, waarbij we de omgeving beschermd hebben om schade te voorkomen. Veiligheid staat bij ons voorop, dus we zorgen ervoor dat de sloop zorgvuldig en zonder risico’s wordt uitgevoerd.

Stempelwerk

Bij het verwijderen van een draagmuur is het essentieel om tijdelijke ondersteuning te bieden om de structurele integriteit van het gebouw te behouden. We hebben stempelwerk uitgevoerd om het gewicht van de bovenliggende constructie op te vangen. Dit zorgt voor stabiliteit gedurende het hele proces van de doorbraak.

Plaatsen en Afwerken van Stalen Ligger

Na het sloopwerk en stempelen hebben we een stalen ligger geplaatst om de draagmuur te vervangen. Deze ligger fungeert als een sterke drager die het gewicht veilig kan dragen. Het plaatsen van de stalen ligger vereist nauwkeurigheid en vakmanschap, iets waar ons team in uitblinkt.

Herstellen, Afwerken en Afstuccen

Nadat de stalen ligger was geplaatst, hebben we de omliggende muren en plafonds hersteld en afgewerkt. Dit omvat het zorgvuldig afstuccen van de oppervlakken om een gladde en professionele afwerking te bereiken. We hebben ook de voegen en randen netjes bijgewerkt om een naadloze overgang te creëren tussen de nieuwe en bestaande structuren.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. begrijpen we dat bouwprojecten zoals draagmuurdoorbraken precisie en ervaring vereisen. Onze klanten waarderen onze aandacht voor detail, veilige werkwijzen en betrouwbare resultaten. We streven ernaar elk project binnen de afgesproken tijd en budget af te ronden.