De Dyk heeft in Amstelveen een uitgebreide renovatie van een woning uitgevoerd. Deze renovatie omvatte een groot aantal werkzaamheden. Zo werd de hele woning opnieuw gestuukt en geverfd, wat een opknapbeurt van de wanden en plafonds heeft opgeleverd. Ook werd er een nieuwe badkamer en een nieuw toilet gerealiseerd, deze ruimtes zijn volledig opnieuw ingericht en voorzien van nieuw sanitair.

Daarnaast is er aandacht besteed aan de buitenkant van de woning. De oude kozijnen werden vervangen door nieuwe, wat niet alleen het uiterlijk van de woning verbeterd, maar ook de isolatie en energie-effici├źntie ten goede komt. Verder is de vlonder gerenoveerd, door het vervangen van het houten platform, wat een frisse uitstraling geeft aan de buitenruimte.

Kortom, deze totaalrenovatie omvatte zowel interieur- als exterieurwerken en resulteerde in een grondige vernieuwing van de woning in Amstelveen. De bijgevoegde foto kan verdere details tonen van het werk aan de vlonder, waarmee de kwaliteit en het resultaat van de renovatie zichtbaar wordt.

Met het onderstaande eindresultaat was de klant dan ook meer dan tevreden!