Woningrenovatie in de Lomanstraat, Amsterdam: Gietvloer, Stuccen, Schilderen, en Meer

Bij De Dyk Bouw B.V. zijn we gespecialiseerd in het renoveren van woningen, ook als het gaat om bewoonde appartementen. Onlangs hebben we een volledige renovatie afgerond voor een nieuwe klant in de Lomanstraat in Amsterdam. Het resultaat is werkelijk schitterend, zoals te zien is in de onderstaande media.

Uitgevoerde Werkzaamheden

Bij deze renovatie hebben we een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd om de woning een frisse en moderne uitstraling te geven. Hieronder vindt u een overzicht van wat we hebben gedaan om dit prachtige resultaat te bereiken.

Gieten van Gietvloer

De basis van een moderne woning is een hoogwaardige vloer. We hebben een gietvloer gegoten in het hele appartement, wat zorgt voor een strakke, naadloze afwerking. Gietvloeren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor een bewoond appartement.

Stuccen van de Gehele Woning

Om de muren en plafonds een gladde en strakke uitstraling te geven, hebben we de gehele woning gestuct. Dit vormt de basis voor verdere decoratie en schilderwerk en zorgt voor een uniforme look in de hele woning.

Schilderen van de Gehele Woning

Na het stucwerk hebben we de gehele woning geschilderd. We hebben hoogwaardige verf gebruikt om een duurzaam en professioneel resultaat te bereiken. Het gekozen kleurenschema voegt een frisse en uitnodigende sfeer toe aan het appartement.

Toilet Renovatie

Bij deze renovatie hebben we ook het toilet vernieuwd. Dit omvatte het vervangen van sanitair, het aanbrengen van nieuwe tegels en het installeren van moderne accessoires. Het resultaat is een schoon en functioneel toilet dat perfect past bij de rest van de woning.

Badkamer Renovatie

De badkamer heeft eveneens een volledige renovatie ondergaan. We hebben nieuwe sanitairinstallaties geplaatst, nieuwe tegels gelegd en de badkamer voorzien van moderne voorzieningen. Dit zorgt voor een luxe en comfortabele ruimte waar de klant van kan genieten.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. streven we naar perfectie in elke renovatie die we uitvoeren. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit. We zorgen ervoor dat elke stap van het renovatieproces zorgvuldig wordt uitgevoerd, zodat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen van onze klanten.

Bent u van plan een woning te renoveren of een ander bouwproject uit te voeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag uw dromen werkelijkheid te maken!