Verbouwing aan de Tempelierstraat in Haarlem: Draagmuur Verwijderen, Stalen Latei Plaatsen, en Meer

Bij De Dyk Bouw B.V. voeren we een breed scala aan bouw- en renovatieprojecten uit. Onze recente verbouwing aan de Tempelierstraat in Haarlem laat zien hoe we draagmuren veilig kunnen verwijderen en tegelijkertijd zorgen voor een sterke ondersteuning van het gebouw. Ontdek hieronder de verschillende stappen van het project en waarom klanten op ons rekenen voor hun bouw- en renovatiebehoeften.

Draagmuur Verwijderen en Stempelen

Het verwijderen van een draagmuur is een complexe taak die zorgvuldige planning en ondersteuning vereist. In dit project hebben we een draagmuur verwijderd om een grotere open ruimte te creëren. Voordat we dit deden, hebben we de doorbraak zorgvuldig gestempeld om de stabiliteit van de constructie te garanderen en risico’s te vermijden.

Stalen Latei Plaatsen

Na het verwijderen van de draagmuur hebben we een stalen latei geplaatst om de constructie te ondersteunen. Deze latei fungeert als een stevige drager die het gewicht boven de doorbraak veilig draagt, waardoor het gebouw stabiel blijft en voldoet aan bouwvoorschriften.

Afwerken met Brandwerend Materiaal

Veiligheid is altijd een prioriteit bij De Dyk Bouw B.V. Daarom hebben we de stalen latei afgewerkt met brandwerend materiaal. Dit verhoogt de veiligheid van de constructie en vermindert het risico op brand.

Afstuccen en Bijwerken

Na het plaatsen van de stalen latei hebben we alles netjes afgestuct en bijgewerkt. Deze laatste stap zorgt voor een professionele afwerking die klaar is voor verdere decoratie of schilderwerk. Het resultaat is een gladde, naadloze muur die perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. zijn we trots op onze aandacht voor detail en vakmanschap. We nemen de tijd om elk aspect van het project zorgvuldig uit te voeren en zorgen ervoor dat alles veilig en volgens plan verloopt. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak en uitstekende communicatie.