Aankoopbegeleiding

Wil je een streepje voor bij de aankoop van je nieuwe woning in de huidige woningmarkt? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een aankoopbegeleider. Een aankoopbegeleider of aankoopmakelaar is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en zet zijn expertise in om de beste deal voor jou te krijgen.

Waarom kiezen voor een aankoopbegeleider?

Een aankoopbegeleider is voor mensen nog niet zo vanzelfsprekend als een verkoopmakelaar. Maar eigenlijk is dat onterecht. Een verkoopbegeleider neemt een hoop zorgen uit handen en zorgt ervoor dat jij de beste deal krijgt bij de woning van jouw wensen.

Een aankoopbegeleider weet vaak voordat een huis op een huizenplatform te koop staat, al dat het huis op de markt is. Zeker in deze tijd van krapte op de woningmarkt, geeft dit jou een flinke voorsprong op de rest van de woningzoekenden. Hij is als eerste op de hoogte van een nieuwe woning op de markt.

Ook is een aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop van een woning. Hij blijft alles zakelijk en met een kritisch ook bekijken.

Voordelen aankoopbegeleiding

Een aankoopbegeleider geeft je een hoop voordelen:

  • Je bent volledig ontzorgd in het aankoopproces
  • Je hebt altijd een deskundige aan je zijde
  • Je krijgt de beste prijs voor een woning
  • Alle juridische en administratieve zaken zijn voor je geregeld

 

 

Proces aankoopbegeleiding

Neem je één van onze aankoopbegeleiders in handen, dan ben je in het volledige proces ontzorgd. Je krijgt van ons ondersteuning en advies tijdens het hele aankoopproces.

Kennismakingsgesprek

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin wordt duidelijk wat je wensen zijn en wat je van ons verwacht. We bespreken het budget en zaken zoals, je wensen met betrekking tot de woning en de buurt.

Het aanbod

Wij houden de markt voor jou in de gaten en bekijken dagelijks het aanbod en welke huizen er nieuw op de markt komen die aan jouw wensen voldoen.

Bezichtiging

Als er een woning is die aan jouw wensen voldoet, gaan we samen de woning bezichtigen. Hierin letten wij vooral op de bouwkundige staat van de woning en kun jij zorgeloos kijken of de woning een plek is, waar jij jezelf ziet wonen in de toekomst.

Keuring

Mocht je interesse in de woning gewekt zijn, laten wij een bouwkundig rapport opstellen. In een bouwkundig rapport staan alle essentiële gegevens van de woning. Denk hierbij aan zaken zoals, de

staat van de fundering, kozijnen, betonrot, vocht in de woning en isolatie. Met de gegevens uit dit rapport, kun je een beter bod uitbrengen.

Koopproces

Ook tijdens het koopproces zijn wij er voor je. Wij zorgen dat het bod dat je uitbrengt niet te hoog is en marktwaardig. Daarnaast regelen wij alles omtrent juridische zaken voor je.

Na het aankoopproces

Ben je eenmaal trotse eigenaar van je nieuwe woning, dan staan wij nog steeds voor je klaar. Het kan zijn dat er nog een aantal verbouwingen nodig zijn voordat de woning helemaal naar je zin is. Ook dan nemen wij alle zorgen uit handen. Wij managen en voeren de verbouwing uit met onze gespecialiseerde vaklieden. Ook tijdens dit proces houden we nauw contact over de voortgang en verwachtingen.

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding en wat wij kunnen betekenen voor? Neem dan contact op via:

085 – 060 0217

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.