Jij als klant staat bij ons centraal. Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag en het blijft een belangrijke gebeurtenis in je leven. Daarom vinden wij het belangrijk om jouw huis samen met jou te verkopen. Wij doet dit niet alleen. Tenslotte kent niemand het huis zo goed als jij zelf.

Ons team

De Dyk Vastgoed heeft een vast en ervaren team met gemotiveerde en professionele medewerkers. Iedere medewerker heeft een eigen specialisatie. Zo kunnen we jou optimaal van dienst zijn. Wij zijn werkzaam in Noord-Holland en gevestigd in Ijmuiden.

Wat maakt ons uniek?

Wij bepalen niet alleen hoe jouw huis verkocht wordt en welke middelen we hiervoor in zetten. Jouw wensen en voorkeuren staan centraal gedurende het hele verkooptraject. Bij ons is traditie en innovatie in balans. Wij kennen de markt als geen ander door onze jarenlange ervaring. Maar we houden onze kennis ook up to date.

Wanneer je ons in de arm neemt, ben je verzekerd van:

  • Professioneel en ervaren team
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Scherpe prijzen
  • Korte en directe lijnen
  • Gediplomeerd bouwkundig aannemer
  • NL onderhoud gecertificeerd

 

Jij bent onze prioriteit. We spreken alles door en bepalen samen de beste strategie. Natuurlijk geven wij hier advies in, maar we luisteren ook graag naar jouw mening. Gedurende het verkooptraject houden we jou op de hoogte van ontwikkelingen en wanneer je vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.