Totale Renovatie aan de Ingenhouszstraat in Haarlem: Nieuwe Badkamer en Toilet

Bij De Dyk Bouw B.V. verzorgen we totaalrenovaties die uw woning nieuw leven inblazen. Onlangs hebben we in opdracht van een nieuwe klant in Haarlem een totale renovatie uitgevoerd. Een van de hoogtepunten van deze renovatie was het volledig vernieuwen van de badkamer en het toilet.

Uitgevoerde Werkzaamheden voor Badkamer- en Toiletrenovatie

De Dyk Bouw B.V. heeft bij deze badkamer- en toiletrenovatie een reeks belangrijke werkzaamheden uitgevoerd om deze ruimtes volledig te transformeren. Hier zijn de stappen die we hebben genomen om de renovatie tot een succes te maken.

Sloopwerkzaamheden

De eerste stap in deze renovatie was het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. We hebben de oude badkamer- en toiletinrichting zorgvuldig verwijderd, inclusief sanitair, tegels en armaturen. Ons team heeft ervoor gezorgd dat de sloop netjes en veilig werd uitgevoerd zonder schade aan de rest van de woning.

Leidingwerk Geheel

Na de sloop zijn we overgegaan tot het aanleggen van nieuw leidingwerk. Dit omvatte waterleidingen en afvoeren die nodig waren voor de nieuwe badkamer- en toiletinstallaties. We hebben gezorgd voor een efficiënte en goed geplande lay-out, zodat alles soepel en zonder problemen kon worden geïnstalleerd.

Elektra Werk op Maat

Naast het leidingwerk hebben we ook het elektra werk op maat uitgevoerd. Dit omvatte de installatie van nieuwe elektrische aansluitingen voor verlichting, stopcontacten en andere elektrische benodigdheden. Ons team heeft gezorgd voor een veilige en professionele installatie die voldoet aan de geldende normen.

Vloerverwarming

Voor extra comfort en luxe hebben we vloerverwarming geïnstalleerd in de badkamer. Dit zorgt voor een aangename warmte onder de voeten, vooral in de koude maanden. We hebben de vloerverwarming zorgvuldig aangelegd en getest om ervoor te zorgen dat deze efficiënt en betrouwbaar werkt.

Afmonteren van het Sanitair

Na het voltooien van het leidingwerk en het elektra werk, hebben we het sanitair gemonteerd. Dit omvatte de installatie van een nieuwe douche, toilet, wastafel en andere badkamer- en toiletvoorzieningen. We hebben hoogwaardige materialen gebruikt om duurzaamheid en functionaliteit te garanderen.

Tegelen en Kitten

Als laatste stap hebben we de badkamer en het toilet getegeld en gekit. Deze afwerkingen zorgen voor een strakke en waterdichte afdichting. Onze vakmensen hebben gezorgd voor een nauwkeurige en professionele afwerking die zowel functioneel als esthetisch is.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. zijn we trots op onze grondige aanpak en het vermogen om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. We werken nauw samen met onze klanten om hun verwachtingen te begrijpen en te overtreffen. Onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor uw renovatieprojecten.

Bent u van plan een badkamer of toilet te renoveren, of een andere totaalrenovatie uit te voeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag uw woning te transformeren tot een plek waar u graag verblijft.