Verwijderen van Draagmuur in Haarlem

Bij De Dyk Bouw B.V. hebben we onlangs een draagmuur verwijderd voor een nieuwe klant in Haarlem die meer open ruimte wilde creëren. Na het verwijderen van de draagmuur hebben we een stalen ligger geplaatst voor ondersteuning en deze prachtig afgewerkt. Lees verder om te ontdekken welke werkzaamheden we hebben uitgevoerd om dit project tot een succesvol einde te brengen.

Sloopwerkzaamheden

De eerste stap in het verwijderen van een draagmuur is het zorgvuldig uitvoeren van sloopwerkzaamheden. In dit project hebben we de draagmuur nauwkeurig gesloopt om ervoor te zorgen dat de omliggende structuren onbeschadigd bleven. Veiligheid is onze hoogste prioriteit, dus we hebben het werk uitgevoerd met de juiste veiligheidsmaatregelen.

Inmeten van de Stalen Ligger

Voordat de stalen ligger kon worden geplaatst, hebben we nauwkeurige metingen uitgevoerd. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat de ligger de juiste maat heeft en goed aansluit bij de bestaande constructie. Onze ervaren vakmensen zorgden ervoor dat de metingen exact waren om latere problemen te voorkomen.

Plaatsen van de Stalen Ligger

Nadat de metingen waren uitgevoerd, hebben we de stalen ligger geplaatst om de structuur te ondersteunen. Dit is een kritische stap bij het verwijderen van een draagmuur, aangezien de ligger het gewicht van de bovenliggende constructie moet kunnen dragen. Ons team heeft ervoor gezorgd dat de ligger stevig en veilig op zijn plaats zat.

Afwerken van de Stalen Ligger

Om een nette en veilige afwerking te garanderen, hebben we de stalen ligger afgewerkt met brandwerend materiaal. Dit verbetert de veiligheid van het gebouw en zorgt voor een professionele uitstraling. De ligger is vervolgens afgewerkt om een gladde overgang met de omliggende structuren te creëren.

Stuccen en Schilderen van de Woonkamer

Na het plaatsen van de stalen ligger hebben we de woonkamer gestuct en geschilderd. Deze stappen zorgen voor een strakke afwerking en geven de ruimte een frisse nieuwe look. We hebben hoogwaardige materialen gebruikt en zorgvuldig gewerkt om een professioneel resultaat te behalen.

Waarom Kiezen voor De Dyk Bouw B.V.?

Bij De Dyk Bouw B.V. zetten we ons in om hoogwaardige bouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Onze klanten waarderen onze aandacht voor detail en onze focus op veiligheid en kwaliteit. We zorgen ervoor dat elk project volgens plan verloopt en binnen het afgesproken budget blijft.

Heeft u plannen om een draagmuur te verwijderen of een andere renovatie uit te voeren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag uw bouw- of renovatieproject te realiseren!