Onze werkwijze

Ons team bestaat uit veelzijdig talent met ieder een eigen specialisatie. Daarom kunnen we jou voorzien van up-to-date en professioneel advies als het gaat om zaken omtrent jouw woning.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Bouw en renovaties
  • Ontwikkeling en transformatie projecten
  • Vastgoed advies
  • Verkoop, verhuur en beheer van je woning

Hoe gaan wij te werk?

Wij hebben een doelgerichte en efficiënte aanpak om onze specialisaties zo goed mogelijk uit te voeren. Voor iedere specialisatie is vanzelfsprekend een aanpak nodig, maar globaal werken wij altijd volgens een heldere methode. Dat is fijn voor jou omdat je altijd weet waar je aan toe bent en voor ons omdat wij weten wat ons te doen staat.

Inventarisatie

We gaan eerst met jou in gesprek om in kaart te brengen wat precies je wensen zijn. Waar heb je behoefte aan en hoe kunnen we jou helpen? Daarin luisteren we goed naar wat je zegt en stellen vragen zodat we hier een helder beeld van hebben.

Jouw wensen

Vervolgens kijken we wat er nodig is om aan jouw wensen te voldoen. Gaat het om een verbouwing, dan kijken we wat er nodig is aan materiaal en personeel. We regelen de vergunningen en zorgen dat er een realistische planning komt. Dit alles bespreken we met jou en na akkoord gaan we aan de slag. Gedurende het project houden we jou op de hoogte van de voortgang.

Wil je je huis verkopen of verhuren, dan komen we langs om het pand te bekijken. We maken een omschrijving en mooie verkoopfoto’s. Samen met jou bepalen we de verkoopprijs of verhuurprijs. We zorgen dat jouw huis onder de aandacht komt van potentiële verkopers. Kortom, wij regelen alles zodat jij zonder zorgen kan verkopen of verhuren.

Het belangrijkste voor ons is dat jij tevreden bent. Daarom stemmen we goed af met jou wat je wilt en wat ons advies is. Daarna stellen we een plan op. Na akkoord zetten wij het plan in werking en houden jou op de hoogte. Het gaat tenslotte om jouw huis.

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Wij staan je graag te woord met ons advies.

Meer informatie ontvangen?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter.